Tietoja sivusta

Olen 39-vuotias, aikaisesta eläkkeestä haaveileva, mutta pääkaupunkiseudun oravanpyörässä yhä juokseva mies. Olen kuitenkin jo pitkän aikaa sitten tehnyt ensimmäisiä hapuilevia liikkeitä siihen suuntaan, että varhainen eläke on jonain päivänä mahdollinen. Tällä sivustolla dokumentoin matkaani tuohon taianomaiseen taloudelliseen riippumattomuuteen, jota lyhyemmin eläkkeeksikin voi kutsua.

Tämän sivuston – blogin – on tarkoitus olla päiväkirja, josta voi myöhemmin tutkia, miten homma onnistui tai mikä meni pieleen ja kuinka näyttävästi. Kirjoitan tekstejä ensisijaisesti pitääkseni yllä omaa säästämismotivaatiota, mutta pidän varsin positiivisena juttuna, jos tänne joku lukijakin eksyy. Ja jos kommenttien kautta syntyy jopa dialogia, niin yhä parempi!

Tällä sivustolla mahdollisesti esiintyvät kirjoitukset arvopapereista eivät ole ostosuosituksia. En ole millään tasolla rahoitusalan ammattilainen, joten höpinäni kannattaa jättää niille kuuluvaan käypään arvoonsa (joka löytyy jostain Zimbabwen dollarin ja hatullisen paskaa välimaastosta).

Jos on jotain asiaa tahi kysyttävää, lähetä meiliä alla olevaan osoitteeseen niin vastailen joku vappu.

osingoillavapaaksi.fi ät gmail.com